Programacions del nou any…

Hola a tothom i totdon!

Està essent un final d’any intens, de treball i molta presència en el que requereix fer més forta i viva aquesta plataforma.

L’Elena i la Mireia conversant sobre les influències llunars en una de les nostres reunions.

Amb el devallar d’algunes plantes i viatge cap a les arrels característic d’aquesta època, a Terra Viva ens anem enfocant cap al 2018, programant les activitats que volem fer florir per la propera primavera i començant a fer la feina pertinent perque comenci a esdevenir cada pas, una realitat.

Intentem no perdre el fil del que hem començat, i seguim trebllant en la promoció de l’espai de La Travessa, on a dia d’avui les oliveres guarneixen les seves copes d’olives. Per aquest fet, precisament el proper cap de setmana 2 i 3 de desembre efectuarem una altra Jornada de Voluntariat per donar resposta a una collita que pretén ser convertida en oli per amanir el nou cicle 2018. Agraïm, si vols venir que omplis el formulari d’inscripció que trobaràs aquí.

Mentrestant ens anem reunint per dissenyar i construir totes les propostes i activitats que volem que siguin manifestades a partir del nou any.Tan de bo tots els que ho desitjeu pogueu participar d’elles i fer-vos aquest projecte cada dia una mica més vostre.

Us deixem unes fotos de les nostres olives que esperen ser collides ben aviat!
Au! Salut i bon oli!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *