Terra Viva Plantes Medicinals

Aquest projecte neix per a desenvolupar i expandir la conscienciació i la sobirania en la nostra salut a través de les plantes medicinals.
Som un grup de difusió i distribució de la Dolça Revolució. La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre, amb seu a Balaguer, que agrupa persones que volen compartir les seves experiències, fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives. La Stevia Rebaudiana és la que dóna nom a la Dolça Revolució, per la seva dolçor sana i per les seves propietats medicinals, negades per vergonyosos interessos econòmics. La Stevia és doncs la punta de llança d’un moviment que ha de permetre fer camí en la recuperació i empoderament dels coneixements populars, pel que fa a l’ús de les plantes medicinals en general i d’altres teràpies naturals.

En el període de primavera-tardor disposem de plantes medicinals vives de cultiu pròpi i durant l’any també disposem de plantes seques per infusionar a part de tots els articles i productes que disposem com a distribuidors de la Dolça Revolució i Pàmies Vitae.

Estem en construcció del nostre nou espai a Manresa, espai per al cultiu i espai per a l’elaboració i la preparació de productes relacionats amb les plantes medicinals que cultivem i distribuim.