Projectes

Terra Viva promocionem les iniciatives que impulsin o treballin un vincle i relació conscient i benevolent amb la terra i la natura.

Des del nostre punt de vista, sabem que el treball al camp sempre s’ha mani¡tingut en un menyspreu administratiu, amb moltes dificultats de prosperar en un món cada vegada més avesat a una modernitat artificial de pa bimbo.

El nostre treball i intent de re-valoritzar la Natura ens fa passar per la voluntat de donar suport a projectes que, amb moltes dificultats subsiteixen en un mercat dificil, fent-se un lloc i compatint amb l’entorn multinacional i gros mercat, on les grans produccions de baix cost (baixa qualitat) es tornen el pitjor enemic per les petites empreses de format local, proper i ecològic.

Factors que protegim són; la eco-logica, des d’evitar els transgènics fins a evitar la compra de productes que venen de l’altra punta del món; la consciencia social, en el sentit que molts de nosaltres podem considerar el benefici que podem tenir en participar d’un hort urbà, tant a nivell d’aprenentatges com a factor social que comporta relacionar-nos almb altres persones; el medi ambient, com la recuperació de terrenys que ens permet optimitzar zones de cultiu i zones verdes des de conceptes inovadors i alhora recuperant sabers antics, etc.

Sigui com sigui qualsevol projecte que treballi per el benefici de la Natura i la optimització d’una terra viva, tant perque hi creixin llabors com perque s’hi generin relacions, ens fa sentir que es tasca necessaria i primordial en aquest món.

Aquí us presentem alguns dels projectes que formen part de la plataforma Terra Viva fins a dia d’avui:

TERRA VIVA PLANTES MEDICINALS

HORTA QUE BROTA

HORT DE LA BONHERBA

CORAL COSMÈTICA I TERAPÈUTICA NATURAL

AMETLLERS

LA TRAVESSA

VIURE ÉS JUGAR

Si estas impulsant algun projecte entorn la natura i necessites suport, pots posar-te en contacte amb nosaltres, i veurem en que ens podem acompanyar.