Vols participar?

Fes-te soci!

Fer-te soci de Terra Viva és una de les millors opcions per col·laborar i participar de forma activa amb el nostre projecte, clicka aquí per descobrir els avantatges!

La Xarxa Terra Viva abarca un espectre bastant àmpli d’activitats com a plataforma de suport d’altres projectes que treballen en base a l’agricultura i ecología, entre d’altres. A banda de les activitats participatives que organitzem, com tallers, sortides de reconeixement del medi o xerrades. La intenció de fer xarxa  és gran, i ens sentim amb el compromís de seguir dinamitzant actuacions que puguin servir per millorar la nostra tasca, i intentar arribar a tots els propòsits del projecte, com, l’intercanvi de coneixements i el treball en les relacions humanes.

També t’oferim l’opció participativa de les Jornades de Voluntariat, espai per a coneixer-nos i establir vincles des de l’amor per la Terra i la Natura, ajudant-nos a tirar endevant alguns dels projectes als quals donem suport i permetent-te ser part d’aquesta plataforma Viva.

Tanmateix, cada estació de l’any la xarxa proposa activitats i iniciatives diverses perque en puguis participar, si així ho desitges, des de tallers, xerrades i altres esdeveniments.

CALENDARI DE JORNADES DE VOLUNTARIAT I ALTRES ACTIVITATS

21 d’OCTUBRE de 2018 SORTIDA EL BOSC DE TARDOR amb guiatge d’Esteve Padullés. Inscripcions AQUI.

3 de NOVEMBRE de 2018 JORNADA DE VOLUNTARIAT – Collita d’olives a la Travessa. Inscripcions AQUÍ.

16 de DESEMBRE de 2018 PRESENTACIÓ DEL LLUNARBORI – Calendari Llunar a càrrec de l’autora Elena Sixto. No cal inscripció prèvia.

 

22 d’ABRIL de 2018 3a JORNADA DE VOLUNTARIAT- L’Horta que Brota (Plantació d’aromàtiques a l’hort). Inscripcions clickant AQUÍ.

2-3 de DESEMBRE de 2017 2a JORNADA DE VOLUNTARIAT – La Travessa (Collita d’olives). Inscripcions clickant AQUÍ.

11 de MARÇ de 2017  1a JORNADA DE VOLUNTARIAT- La Travessa (Poda d’oliveres i neteja de les instal·lacions). Inscripcions clickant AQUÍ.

 

També pots participar amb nosaltres d’altres maneres, una és formant part de la nostra llista de contactes de manera que puguis anar rebent els nostres butlletins informatius i puguis ajudar.nos en la comunicació i difusió de les nostres activitats i moviments. Per inscriure’t a la nostra llista de contactes clicka AQUÍ. 

I una altra manera amb la que ens pots donar suport és mitjançant el teu suport econòmic amb donacions personals o bé a través del Teaming, una proposta de microdonacions de només 1€ mensual. Per donar-nops suport via Teaming clicka AQUÍ.