Vols participar?

Fes-te soci!

Fer-te soci de Terra Viva és una de les millors opcions per col·laborar i participar de forma activa amb el nostre projecte, clicka aquí per descobrir els avantatges!

La Xarxa Terra Viva abarca un espectre bastant àmpli d’activitats com a plataforma de suport d’altres projectes que treballen en base a l’agricultura i ecología, entre d’altres. A banda de les activitats participatives que organitzem, com tallers, sortides de reconeixement del medi o xerrades. La intenció de fer xarxa  és gran, i ens sentim amb el compromís de seguir dinamitzant actuacions que puguin servir per millorar la nostra tasca, i intentar arribar a tots els propòsits del projecte, com, l’intercanvi de coneixements i el treball en les relacions humanes.

També t’oferim l’opció participativa de les Jornades de Voluntariat, espai per a coneixer-nos i establir vincles des de l’amor per la Terra i la Natura, ajudant-nos a tirar endevant alguns dels projectes als quals donem suport i permetent-te ser part d’aquesta plataforma Viva.

Tanmateix, cada estació de l’any la xarxa proposa activitats i iniciatives diverses perque en puguis participar, si així ho desitges, des de tallers, xerrades i altres esdeveniments.

També pots participar amb nosaltres d’altres maneres, una és formant part de la nostra llista de contactes de manera que puguis anar rebent els nostres butlletins informatius i puguis ajudar.nos en la comunicació i difusió de les nostres activitats i moviments. Per inscriure’t a la nostra llista de contactes clicka AQUÍ. 

I una altra manera amb la que ens pots donar suport és mitjançant el teu suport econòmic amb donacions personals o bé a través del Teaming, una proposta de microdonacions de només 1€ mensual. Per donar-nops suport via Teaming clicka AQUÍ.