Auguri 2018!

L’any s’acaba, fem revisió d’un cicle intens, amb molts canvis, amb ambicions que s’han posat en marxa, amb un projecte com és Terra Viva que ha esdevingut no només més viu sinó també més compromès amb la idea de ser una plataforma, un suport on altres petits projectes que volen fer-se un espai en una societat que tant ha devaluat la feina al camp, s’atreveixen i s’envalentonen a apostar per noves maneres de fer i treballar la Terra ja no només des de la voluntat de treballar-la i treure’n profit, sinó també de cuidar-la i recuperar-la amb amor i carinyo.

S’acaba l’any i l’acabem contentes, sentint que seguim avançant i amb motivació per participar i contribuir a fer possibles idees que van gestant-se poc a poc en el sí del motor que fa bategar Terra Viva cada dia.

Vindràn canvis i novetats i volem fer-vos’en sentir part, per això us oferim la possibilitat de participar de les diferents Jornades de Voluntariat, actes i Tallers que emergiran aquest 2018 amb el propòsit d’apropar cada vegada més la cultura i el valor de la terra viva i sana a tots vosaltres.

Ens despedim de l’any amb el record de les últimes activitats que hem organitzat , la collita d’olives, moltes gràcies a totes i tots els que d’alguna manera ens heu donat suport i heu participat, i si voleu amanir el 2018 amb un bon sabor, que sapigueu que l’oli ja el podeu tastar quan vulgueu!

Afegim el recordatori del nou Llunarbori 2018 que ja el podeu trobar a la nostra botiga, una nova manera de relacionar-se amb el temps inspirada pels 13 cicles lunars simbolitzats pels arbres que els antics celtes reconeixien com a divinitats. Ideal per aprofundir en el sentir per respirar el moment present amb plenitud.

Milers de gràcies a totes i tots per fer del 2017 un any de reneixament per Terra Viva!!

Ens trobem en aquest nou cicle i en el rodar de la Vida,

Amb amor,

L’Equip Terra Viva us desitjem unes Bones Festes!!!

Elena, Mireia i Marta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *