Reiniciem el curs!

Reiniciem curs!

Com han anat les vacances??

Per aquí hem passat un estiu tranquil, la calor ha apretat alguns dies però per sort hem tingut alguna plujeta de fi de temporada…

L’agost ens ha regalat visites noves de curiosos i interessats en el projecte, vam tenir l’agradable visita de part de la familia de la Fundació La Plana, de Santa Maria d’Oló que ens van donar un cop de mà desherbant la plantació de lavandes, un punt d’inflexió per establir sinergies entre projectes i enfocs de treball cooperatiu.

dsc_0423

La gent de La Plana desherbant les lavandes.

El desherbat:

DSC_0383

després.

dsc_0382ok

Abans…

 

dsc_0515

La melmelada de saüc.

El nostre saüc ens va regalar un munt de fruit aquest any i vam aprofitar-ho fent-ne una deliciosa melmelada endolcida amb fulla triturada d’Estèvia, ideal pels que necessitin cuidar-se els nivells de sucre de la sang, la hipertensió o el colesterol.

 

DSC_0374

arbre del saüc

DSC_0375

fruit del saüc

 

 

 

 

 

 

Hem començat el setembre amb noves plantes, salvia blanca, hisop, , carqueja, damiana, mejorana, equinacea per tothom qui necessiti fer-ne ús.

També estem creant el nou espai de botigueta perque pogueu tenir tots els productes amb un millor abast i sigui més fàcil venir a recollir les comandes.

dsc_0516

A partir d’octubre definirem horari i dies de botigueta i també dies de voluntariat, així que si vols participar amb el projecte oferint la teva ajuda amb el que sigui, seràs molt benvinguda, ja sigui en el cultiu, en la gestió o en el coneixement.

Que tingueu un bon inici de curs,

Fins l’octubre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *