HORT D’ESTIU

Bon estiu a tothom, ja estem a l’agost, en ple auge de collita de tomàquets, carbassons, pebrots, monjetes.. no ens podem queixar del retorn que la terra viva ens està aportant, i estem contentes de que els espais vagin cada cop prenent més forma i definint la seva labor per les quals seguim apostant des de Terra Viva.

Seguim innovant amb terrenys i mica en mica el projecte va atenent les noves propostes de cara a varietat de cultius de medicinals i hort.

L’hort de la Bonherba presenta un aspecte immillorable amb el seu espiral de regadiu florit a ple estiu, l’Horta que Brota va mudant el seu aspecte, el passat juny ja hi va passar la segadora que ha permés seguir donant els pasos ferms per començar a preparar el terreny per tirar endevant les primeres plantacions previstes a partir de setembre, i a Can Serra de nou, creixen les possibilitats de gestió de nous espais per al cultiu de diferents varietats de medicinals.

Espiral de regadiu a l’hort de la Bonherba.

floració per reproducció de l’orenga

sega del passat mes de juny a l’espai de l’Horta que Brota

nou espai de gestió a Can Serra

L’agost es presenta tranquil, amb laintenció d’anar polint idees i estructurar bé les intencions que volem donar forma a partir del nou curs al setembre. Moltes propostes s’engeguen i prendre l’estiu per escalfar motors ens sembla una bona idea.

Dissabte hi haurà un grup de voluntaris donant suport a feines de neteja i organització de les instal·lacions de l’Horta que Brota i la propera setmana tenim previst començar amb les feines d’acondicionament de la casa de la Travessa de cara a poder començar a guardar material i poder donar-li més practicitat a l’espai per tal que ens faciliti les possibilitats de treball i ens ajudi a avançar amb el projecte.

És un mes astrologicament ric, la passada lluna plena eclipsada ens portava un missatge d’alliberació, de deixar anar el que ja no ens serveix i així definir-nos en el que si ens fa sentir vius i encaminats cap al nostre Ser autèntic, sembla que la vida ens aporta tot el necessari, doncs és des d’aquí que les ganes de seguir impulsant aquest projecte no fan més que crèixer i fer-nos sentir VIVES de gaudir de la TERRA i servir-nos del que ens dóna per seguir creixent com a éssers i com a projecte viu.

Desitjem que l’estiu també estigui ben viu per tots vosaltres i que ens poguem veure ben aviat!

Recordar-vos a tots aquells que us vingui de gust de col·laborar amb el projecte de la manera que sigui, que us poseu en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies,

Equip de les terresvives!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *