Entrada a l’estiu

DSC_0032 Hola  de nou, esperem que hagueu començat el juliol amb bon peu. Segurament algunes esteu de vacances i d’altres encara treballeu, però sigui com sigui l’ambient festiu i estiuenc fa entomar les coses amb més lleugeresa i bon humor.

Per Terra Viva estem contents perque ja tenim instal·lada la llum i l’aigua al taller – laboratori!!

Ara cal seguir fent el sostre i ben aviat podrem començar a portar els materials per elavorar els nostres preparats en el nou espai. De moment aquest estiu, estem produint el nostre anti-mosquits a dojo i, tot i que la nostra crema facial segueix essent la més demanada, us volem presentar una nova formula anti-arrugues feta amb aloe vera, rosa mosqueta, argan, lavanda, sempreviva i mirra. Deixa un tacte suau i fresc a la pell i s’absorbeix facilment, ideal per aplicar en aquests dies de calor, ja que no deixa residu.

DSC_0074

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0158

Hem estat enfeinats en l’aplicació del rec automàtic per les lavandes, ja que van sorprendre’s amb la vinguda de la calor i algunes no van sobreviure la pujada radical de les temperatures. A dia d’avui ja ho hem anat solventant i sembla que ja remunten.

DSC_0139

DSC_0140

Tenim la sort de comptar amb el suport i les visites d’amics i familiars que sempre donen un cop de mà en les feines, l’altre dia esclarissavem lavandes en familia, fins i tot el més xic de la casa va acompanyar-nos!

DSC_0157

I l’última bona nova dels últims dies ha estat la visita d’una periodista interessada en fer un reportatge del nostre projecte, esperem ben aviat fer-vos-en cinc cèntims del seu treball.

En la foto, registrava altres feines de l’hort, com la d’esgriolar tomaqueres.
DSC_0128

Moltes gràcies per seguir-nos i esperem que tingueu un felicissim estiu!! I cuideu-vos de la calor!

Abraçades fresques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *