Terra Viva s’alimenta…

Ja ha passat un altre mes, volant!

Sorpresos de tanta intensitat i rapidesa en que passen aquestes setmanes, nosaltres seguim en el treball de focus i intern.

De moment escalfant motors i posant a prova els deshidratadors, preparant mostres  de les nostres propostes en el camp de l’alimentació viva i entrenant-nos en poder fer una producció ben acurada, sense pressa i sense pausa.

Terra Viva aliments està en una fase d’investigació i capacitació per poder oferir productes de bona qualitat i fets amb amor, perque no alimentin nomes el cos, sino també l’ànima. Elavorats amb la intenció per a promocionar bona salut a aquells que ens els menjem, i impregnats del sentit comú i la coherència de l’slow food i les coses ben fetes, cuidant el producte des del primer moment, des que plantem la llavor i el treball i la comunicació previa amb la terra que l’acull, dotant de respecte i consciència cada pas i moviment que fem.

Podeu veure algunes fotos del procés d’assecatge dels cítrics:

DSC_0896~3DSC_0896~2DSC_0895~2DSC_0894~2
DSC_0897~3

Ben aviat, després del descans de la terra, tornarem a les plantacions, sumant-nos a l’escalfor de la primavera i cuidant dels conrreus que permetràn crèixer les plantes medicinals i les verdures d’aquesta temporada. L’última nevada va aportar una font d’aigua i serenor a la terra que encara es percep, com un silenci hivernal que encara resta en el sòl, com un vel de sabiesa que mica mica ens anirà mostrant noves lliçons.

DSC_0852b

Un paisatge aparentment fred, però per res distant, en un procés de transformació interna, per renèixer en un nou estat i una nova definició, tal com ens sentim a Terra Viva.

Desitjem que aquest últim mes abans de la primavera segui també transformador per tots vosaltres.

I de nou, us voliem donar les gràcies, gràcies, gràcies per seguir-nos… ens fa molt feliços sentir-vos a prop.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *