Tardor que ens acompanya…

Bon dia a tothom.

Com prova la tardor?

Nosaltres la sentim com una època d’anar cap endins i de retrobar-nos amb l’essència. A Terra Viva aquest procés ens porta al final d’una etapa, d’un cicle. La nostra estada per la finca de Casassaies arriba al seu final, per mudar-nos a un nou estat més intern, reflexiu i d’observació i preparació per l’hivern. Temps de producció interna, de definició,  i de tastar totes les propostes suculentes amb les que ens hem anat inspirant els últims mesos, que ens alimenten, ens nodreixen i ens aporten caliu. Recollim els últims fruits de la temporada i en fem pica-pica de col, de carbassó, de pastanaga, etc. tot en fase de proves per trobar la millor fòrmula.

El passat octubre l’hortet encara ens va donar algun tomàquet i vam poder omplir alguna que altra cistella com la de la foto.

DSC_000001

Els propers mesos anirem creant els nous espais que acolliran la nostra feina, l’obrador d’aliments, terres a cultivar, laboratori de preparats amb plantes i l’assecador solar. Amb l’intenció de no deixar de caminar, i sense voler córrer alhora, fent les coses per poder-les viure i construir-les amb presència i senzillament permetre que succeeixin, com un laisser faire.

Seguiran inspirant-nos les muntanyes de Montserrat, font del nostre territori i protectores d’aquesta zona que ens identifica, de connexió amb la natura i amb el que som, de fermesa en els propòsits que ens defineixen com a projecte i com a éssers que el formem.

Un nou inici, una altra oportunitat d’explorar des de altres perspectives i conèixer nous racons plens de possibilitats, nous contactes i expansions cap allò que ens crida a fer el que fem.

DSC_000001 (1)

Que tingueu una tardor esplèndida, i que ens ajudi a deixar anar allò que ja no ens serveix, per fer lloc a lo nou que ens farà crèixer i ser una mica millors cada vegada.

Aquests dies caminem pel bosc i trepitjem les fulles seques, i el seu crec-crec ens recorden el plaer d’aquesta època, símbol d’una feina ben feta, madurada i acabada, que dóna pas a una nova trancisió, amb més llum i més claredat.

Moltes gràcies per seguir-nos,

i ens trobem pels boscos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *