Primavera plujosa i abundant!

Hola de nou, passen els dies i les llunes, i ja som a les portes de l’estiu! 

A Terra Viva, aquesta primavera tan regada per la pluja ens ha permès germinar la llavor de l’Associació i donar-nos a conèixer i vincular-nos amb  nous col·laboradors perquè se sumin a donar suport a aquesta xarxa viva d’experiències i coneixements.

Després d’una jornada de voluntariat a l’Horta que Brota, una sortida de reconeixement de plantes amb l’Esteve Padullés i l’acte de presentació de l’Associació acompanyades d’Andri Stahel amb la seva visió d’una economia viva i regenerable, obrim una nova etapa per recórrer amb il·lusió, conformant una entitat cada dia més enfocada a crear intercanvis i unir interessos entre diferents projectes o persones amb la voluntat de fer de la terra un lloc viu i dinàmic, de convivència i aprenentatges a tots els nivells.

Passarem l’estiu disponibles per qualsevol dubte o comanda que tingueu, mentrestant gestionarem a l’ombra les noves propostes pel nou curs referents a formacions, xerrades, tallers i altres activitats que us volem oferir a partir de setembre.

Ara, amb la calor del bon temps, la terra demana cura i atenció, la llavor que ja ha fet fulles, necessita ser regada i mimada per donar nous fruits a la tardor, quan tornarem per endolcir la boca de propostes suculentes.

Us deixem un recull de les ultimes activitats i un video de la xerrada d’Andri Stahel, editat per Xavier Moreno, que des d’aquí, aprofitem per agraïr la seva col·laboració. També us deixem l’enllaç aquí. 

Terra Viva. Xerrada Andri W. Stahel (1) from TERRA VIVA on Vimeo.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *