Juny revolucionari!

Hola flors i floretes! Aquest juny està essent molt transfromador per l’hort i el jardí de Casassaies.

Hem seguit plantant i treballant amb noves sembres de fruits, fulles, flors i arrels, hem pogut anar coneixent els efectes de la tècnica de permacultura aplicada ja fa 4 mesos, la terra ha respost agraïda regalant un tacte i una esponjositat que son la mostra d’un sòl nodrit i content, del que se’n diu saó.

Les plantetes creixen i van prenent el protagonisme dins dels parterres, les flors cosmos i clavells aporten el color i la zona del yin-yang s’ha convertit en un hotel polinitzador omplint-se d’insectes inquilins de tots els colors i formes, aportant més vida i encara més bellesa!

DSC_0377 DSC_0379

DSC_0381 DSC_0383

DSC_0385 DSC_0388

DSC_0375b

DSC_0401b DSC_0403b

DSC_0399b DSC_0402b

 

 

 

 

 

DSC_0389bPer falta d’espai i per ganes d’experimentar hem construit dues jardineres elevades on hi plantarem una mica de tot i més. Han estat omplenades amb terra de la pròpia finca que hem tret de la zona on hi tenim pensat fer una bassa que afavorirà encara més la diversitat biològica i l’aparició d’altres espècies que intervindràn en el sistema que permet la permacultura, mínima intervenció i emfatitzar els procesos naturals.

Anunciem que els nostres enciams estan creixent molt ràpid i formosos, quasi no donem a l’abast, per tant, si algú vol enciams ecològics i alimentats d’amor, només heu de venir a buscar-los!

Els que encara no ens coneixeu, sentiu-vos convidats a visitar-nos i si vols col·laborar en l’avanç del nostre hort i jardí, aquí hi tens un lloc que ho té tot per regalar-te!

Gràcies per acompanyar-nos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *