Gaudint del bon temps que ens inspira colors i nous sabors…


Quina calor!!

Hola familia i amics, sembla que hagi arribat l’estiu amb una onada precoç de bon temps!!

Aquestes setmanes el treball a l’hort ha estat un pèl dur, recordant-nos els mesos més calurosos més comuns de l’època estiuenca. Vora les 11h del matí calia ser valent per agafar el “txapu” i seguir amb la feina, cavant forats per plantar tomaqueres i trasplantant cols, enciams, albergínies i pebrots. Clavant canyes per emparrar les monjeteres i tomaqueres, ha estat una labor qüasi artística, fent servir l’enginy per construir unes estructures fermes després que les ventades d’aquests últims dies ens les desmuntessin. Ara però sembla que tot s’acalma, les tomaqueres ja estant entutorades i el vent pot bufar sense desmuntar-les. També ha arribat un dia de pluja, esperat i desitjat que ha donat un respir a la sequedat de l’aire i a la bruma de pol·len que està reganant tant durant aquesta primavera.

IMG_20150508_155135

Inicis de maig a l’hort.

 

Hem tingut la bonica visita de les cireres que han embellit els arbres del Cau de l’alegria i que ens han endolcit el paladar.

I Terra Viva creix i s’orienta cada dia més, dissenyant noves propostes d’aliments vius i saborosos, tot amb productes de l’hort i el jardí, de la pròpia terra viva.

IMG-20150521-WA0001-2-2

procés d’elavoració de tastets de col deshidratada.

 

IMG-20150516-WA0001

visca les cireres!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *