El nostre jardí medicinal segueix en construcció

Com alguns ja sabeu, estem elaborant una proposta per crear un jardí medicinal amb la intenció de regalar un espai on cultivar i exposar les nostres plantes medicinals i desenvolupar activitats enfocades al benestar i la salut.

L’espai oferirà diversos parterres de cultiu i de repòs, així com també un escenari per a oferir petits concerts o actuacions per les plantes i les persones tot envoltant una placeta central.

El disseny de l’espai ha estat guiat per l’anhel de relacionar música i natura. Les proporcions i dibuix del nombre àuric o d’or (conegut també com a successió de Fibonacci), són les que han donat forma a aquest jardí.

spiral fibbfibb2fibb3

S’ha jugat amb la ubicació en el terreny, el desnivell del sòl, els arbres existents i el paisatge per crear zones de circulació entre els parterres que també jugaran a diferents nivells per ressaltar la placeta. Aquesta plaça inspirada en la Flor de la Vida té un disseny adaptat al concepte musical ja que està formada per les 7 circumferències centrals (referents a les 7 notes musicals) en comptes de les 19 que conformen la flor complerta.

flor vida19 flor vida7  
El jardí medicinal model fibb

Imatges en planta del disseny del jardí.

el.jardi.de.les.plantes

 

El nostre jardí medicinal segueix en construcció, aviat mostrarem més fotos del procés, de moment un tast de les vistes des de la finca…

DSC_0024

Esperem que aquesta primavera les medicinals ja estiguin llestes i puguin començar a rebre les vostres visites per cuidar-les, olorar-les i tastar-les!

Salut i dolça!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *