Testimonis

En aquesta secció volem apel·lar a la solidaritat d’aquelles persones que, havent patit una malaltia, han recuperat la salut amb l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals. Volem doncs que el seu testimoni sigui un ajut valuós per a les persones del seu entorn que necessiten conèixer directament aquestes experiències per resoldre la seva malaltia. Per a que això es pugui dur a terme, cal que els testimonis siguin no anònims i també que puguin ser contactats i consultats per aquelles persones que es trobin en un cas similar.
Demanem doncs a les persones que amb la seva experiència vulguin ajudar a algú que ara passa per la mateixa situació que ells van patir, que ens escriguin explicant la teràpia que els va resoldre la malaltia. També cal que ens donin el seu nom i un mitjà de contacte, sigui telèfon o correu electrònic, a fi que els interessats els puguin contactar particularment.

De la mateixa manera, podeu afegir comentaris tot seguit, i explicar el vostre testimoni a les diferents persones que puguin visitar la pàgina amb aquesta intenció.

Per tal d’evitar interessos publicitaris, en aquesta secció no es publicarà cap nom comercial o adreça professional. Ara bé, un cop els testimonis siguin contactats a nivell particular, poden explicar la seva experiència amb tota llibertat de fer referència a noms, productes, etc.

 

Un pensament a “Testimonis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *