8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

El passat dia 7 d’octubre vam tornar a la Jornada que organitza Eixarcolant a Igualada. Després de tres anys assitint-hi com a associació, seguim acabant la jornada amb molt bon gust de boca. És un espai inspirador, on cada any trobem persones que han engegat projectes de producció, elaboració o d’associacionisme molt interessants. Sempre ens omple molt veure que cada dia hi ha més gent que estima la natura i hi conviu de diverses maneres, aprennet i ensenyant a respecta-la i explorant i difonent maneres de conviure-hi que proporcionin benestar a tothom.


A més, celebrem que aquest any vam comptar amb més voluntaris que mai a la parada i els agraïm la motivació il·lusionada, el bon ambient i l’ajuda durant els preparatius, el muntatge, la fira i la recollida. Moltes gràcies!

Ens vam entretenir trencant ametlles de l’hort del Jardí de l’Artemisa, explicant què és la Xarxa Terra Viva i vam oferir alguns productes de les nostres terres així com coques i torrades amb plantes silvestres elaborades de diferents maneres i un tast de les nostres olives i ametlles.

Amb moltes ganes de tornar l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *