Hi ha una vessant del projecte Terra Viva que es troba en fase d’investigació d’una linia de productes alimentaris des d’on venim treballant amb diferents tipus de productes.
ESPELTA
Vam començar fent proves en l’època que disposavem de la gestió d’unes 35 hect. de cultiu d’espelta elavorant espelta integral en gra, farina integral d’espelta, pa integral d’espelta (fet en forn de llenya propi) i llet d’espelta (encara en procés d’investigació). Al 2015 vam acabar amb el projecte per la finalització de la gestió dels camps.
MENJAR CRÚ
L’alimentació Viva o Raw food s’ha donat aconèixer els últims anys per la capacitat d’aprofitament de tots els nutrients que ens aporten els diferents aliments vegetals. Des d’una manera més ecològica de cuinar, ens acostem a una alimentació més real, una alimentació que no només ens omple l’estómac sinó també l’ànima. L’exploració en referència al menjar crú fins ara ens ha portat a experimentar amb els amb brots, els germinats i els deshidratats.
Com deia Hipocrates…
“Que el teu aliment sigui la teva medicina”