Vols participar?

Conscients que el projecte Terra Viva abarca un espectre bastant àmpli d’activitats com a plataforma de suport d’altres projectes que treballen en base a l’agricultura, ecología, etc.

En aquest punt ens trobem amb la intenció de fer xarxa, i de dinamitzar actuacions que puguin servir per millorar la nostra tasca, així com per arribar a tots els propòsits del projecte, dos d’ells, l’intercanvi de coneixements i el treball en les relacions humanes.

Per això t’oferim per ara l’opció participativa de les Jornades de Voluntariat, espai per a coneixer-nos i establir vincles des de l’amor per la Terra i la Natura, ajudant-nos a tirar endevant alguns dels projectes als quals donem suport i permetent-te ser part d’aquesta plataforma Viva.

CALENDARI DE JORNADES DE VOLUNTARIAT

11 de MARÇ de 2017  1a JORNADA DE VOLUNTARIAT- La Travessa (Poda d’oliveres i neteja de les instal·lacions). Inscripcions clickant AQUÍ.

També pots participar amb nosaltres d’altres maneres, una és formant part de la nostra llista de contactes de manera que puguis anar rebent els nostres butlletins informatius i puguis ajudar.nos en la comunicació i difusió de les nostres activitats i moviments. Per inscriure’t a la nostra llista de contactes clicka AQUÍ. 

I una altra manera amb la que ens pots donar suport és mitjançant el teu suport econòmic amb donacions personals o bé a través del Teaming, una proposta de microdonacions de només 1€ mensual. Per donar-nops suport via Teaming clicka AQUÍ.